Skip to content Skip to footer
Mélyhidratálás (arc, szájkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfejek)

Ha természetes hatást eredményező fiatalító kezelésre vágyik, akkor ne keressen tovább, ugyanis a FillMed BioNutriLift arckezelése kiemelkedő hatékonysággal hat a bőr minőségére és szerkezetére, rövid vagy akár hosszú távon is!

A mélyhidratálás alapját az NCTF® 135HA alkotja, ami egy vízállagú polirevitalizációs steril folyadék. Több mint 50 összetevőből áll, melyek hozzájárulnak a bőr egészségéhez. Többek között számos vitamint, hialuronsavat, koenzimeket és antioxidánsokat tartalmaz. Ez a koktél belülről, a sejtek szintjén juttatja a tápanyagokat a bőrbe, hogy fiatalon tartsa a sejteket, így egészséges működésre bírva a bőrt. A kezelés következtében a finom ráncok kisimulnak és a bőr minősége láthatóan javul.

Mélyhidratálás
A mélyhidratálás hatására a ráncok az arc mindkét oldalán kisimulnak

A mélyhidratálás során az NCTF® 135HA mellett a Fine Lines töltőanyag is alkalmazható, mely egy háromféle, keresztkötött hialuronsavat tartalmazó töltőanyag. A Fine Lines megemeli a bőrt, volumennel és tömörséggel ellátva azt, mindemellett stimulálja a kollagéntermelést, ahogy a NCTF® 135HA is. A BioNutriLift kezelés eredményeként a bőr hidratált, táplált és feszes lesz.

Kinek ajánlott a kezelés?

A mélyhidratáló kezelés minden bőrtípus és korosztály számára ajánlott, nőknek és férfiaknak egyaránt. A BioNutriLift eljárás alkalmazható megelőző kezelésként, vagy a már meglévő ráncok kezelésére is.

Milyen panaszok esetén vehető igénybe a kezelés?
  • vízhiányos bőr
  • petyhüdt bőr
  • megereszkedett bőr
Kezelhető felületek

A mélyhidratálás bármely bőrfelületen alkalmazható, ahol a kezelés elvégzése szükséges: arc, szájkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfejek stb.

A mélyhidratáló kezelés tökéletes választás az arc mindkét oldalán meglévő ráncok kisimítására, a bőr fiatalítására és rugalmasságának erősítésére.

A kezelés előkészítése

Az eljárás nem igényel előkészületet.

NCTF 135HA
A kezelés menete

A kezelést csak orvos végezheti el. Az eljárás enyhe fájdalommal jár, amit helyi érzéstelenítő krém használatával minimalizálunk.

Az arc megtisztítása után az orvos lidokainos érzéstelenítő krémet ken a kezelendő területre, majd a hatóidő lejártával eltávolítja. Ezután apró tűszúrást ejt és amennyiben a Fine Lines töltőanyagot is alkalmazzuk, előbb kanüllel bejuttatja a bőr alá, utána pedig az NCTF® 135HA folyadékot. A kezelést befejezve az orvos bőrnyugtató és/vagy fényvédő krémet visz fel a bőrre.

A kezelés eredményessége azonnal látszik, azonban a napok elteltével egyre látványosabbá válik, egészséges, ragyogó bőrt és természetes megjelenést eredményezve.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelt terület jegelhető, hogy az esetleges pirosság csökkenjen, ezután azonnal vissza lehet térni a mindennapi életvitelhez.

Kezelések száma

A BioNutriLift kezelést érdemes kúraszerűen alkalmazni, azonban már egy alkalom után is láthatóan javul a bőr minősége.

A megfelelő hatás éléréséhez 3 hónappal az első beavatkozás után javasolt az ismétlés. A Fine Lines töltőanyagot csupán az első két alkalommal kell befecskendezni, utána már csak a NCTF® 135HA folyadékot juttatjuk be a bőr alá. A revitalizációs protokollnak megfelelően a második kezeléstől számítva 1 hónappal később esedékes a következő, majd három további NCTF® 135HA kezelés szükséges kéthetente.

A kezelési tervet az orvos állítja össze a bőr állapotát figyelembe véve, egyénre szabottan.

A kezelés ára