Skip to content Skip to footer
Bőrfiatalító kezelés DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel (arc, szemhéjak, nyak és dekoltázs)

Ismerje meg a DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel végzett, minimális sérüléssel járó bőrfiatalító kezelést: a hagyományos szén-dioxid lézerek hatékonyságát a frakcionált lézerkibocsátással ötvöző DOT terápia erőteljes eredményeket hoz az általában megszokott, erős mellékhatások nélkül. A kezelt területek közötti egészséges szöveti területek biztosítják a szövetek gyors helyreállítását, valamint a kezelés utáni bőrpír drasztikus csökkenését. Próbálja ki a Medicover Aesthetica DEKA SmartXide Punto CO2 lézeres fiatalító kezelését, és nyerje vissza régi önmagát!

Kinek ajánlott a kezelés?

A CO2 lézeres bőrfiatalító kezelés azok számára javasolt, akiknek a napfény vagy a szoláriumozás miatt igénybe vett a bőre, felülete pigmentfoltokkal, szoláris lentigókkal, finom, felületes ráncokkal vagy mélyebb redőkkel borított. Azoknak ajánlott tovább, akiknek bőrét pattanások után visszamaradt hegek vagy baleseti, esetleg műtéti hegek csúfítják. A CO2 lézerrel végzett bőrfiatalítással a terhességi és hízási csíkok, striák éppúgy kezelhetőek, mint az öregedő, gyengülő bőrszerkezet. A szem környékének DOT frakcionált CO2 lézeres kezelését az arc sérülés nélküli kezeléseivel kombináltan is elvégezzük. Ennek előnye, hogy csak a kezelés után csupán a szem környékét szükséges néhány napig “takargatni”.

Milyen panaszok esetén vehető igénybe a kezelés?
  • felszíni ráncok
  • petyhüdt, megereszkedett bőr
  • laza kontúrok
A DOT/RF terápiáról

Az innovatív DOT/RF terápia egy új eljárás, amely egyesíti a frakcionált CO2 lézert és a bipoláris rádiófrekvenciás (RF) kezelést.

A CO2 lézer és a HiScan DOT/RF RF RF szinergikus hatása szelektíven elérheti az összes bőrréteget, maximalizálva az eredményeket, csökkentve az felépülési időt és a mellékhatásokat.

A bipoláris RF technológia szelektíven hevíti bőrt, kiegészítve és fokozva a CO2 lézeres kezelés hatását a szövetek mélyreható kezelésével, tonizálva a petyhüdtséget, és stimulálva a fibroblasztatokat, új kollagén termelése érdekében. A CO2 és az RF együttes hatása csökkenti a kezelés utáni bőrpírt és a felépülési időt.

Fiatalító kezelés CO2 lézerrel
A DOT/RF terápia hatékonyan tünteti el a ráncokat
Kezelhető felületek

Arc, szemhéjak, nyak és dekoltázs.

A kezelés előkészítése

Az első kezelés előtt a konzultáción meghatározzuk a kezelésre való alkalmasságot. Antivirális készítmény (szájon át történő) szedése kötelező 1 héten át. A kezelést megelőző 14 nappal fényvédelem, illetve a közvetlen napfény kerülése javasolt.

A kezelés

A DEKA gyártmányú, SmartXide típusú CO2 lézer párhuzamos, keskeny fénynyalábja a bőr felszínén – szemmel alig látható – apró lyukakat üt, majd alatta finom, függőleges csatornákat alakít ki, melyek a bőr mélyére hatolnak. A bőrsérülés szervezetünk saját gyógyulási mechanizmusait indítja be, ez új sejtek keletkezésével és a kezelt szövetek felfrissítésével jár. Az apró csatornák helyén ugyanis új sejtekből álló oszlopok képződnek, tehát a bőr valóban megújul. A lézer általi hőhatás nemcsak összehúzza a meglévő kollagénállományt, azonnali bőrfeszesítő hatást kiváltva, hanem az új kollagénrostok képződését is beindítja, így a kezelés hatása nemcsak látványos, hanem tartós is.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés után kialakulhat bőrpír, valamint enyhe ödéma a szemek és a száj körül, amely 2-3 nap alatt elmúlik. 14 napig a napfény kerülése és intenzív fényvédelem ajánlott.

Kezelések száma

Már egyetlen kezelés is jelentős változást hoz, de az ismételt kezelésekkel az eredmények látványosabbá és tartósabbá tehetők, illetve a bőr fényvédelme segít meghosszabbítani a kezelés eredményét. A CO2 lézeres bőrfiatalító kezelés végeredménye 8 hét elteltével látható. Ennek függvényében további 2-3 kezelést javasolt.

A kezelés ára

Teljes arc

Nyak + dekoltázs

Teljes arc + nyak

Teljes arc + szemhéjak

Arc + nyak + szemhéjak + dekoltázs